Hva er tidløs stil?

86_958224526.jpg
 

Som interiørkonsulent synes jeg dette med tidløshet er et vanskelig tema. Hva er egentlig tidløs stil? Jeg stiller meg selv dette spørsmålet ofte. Når jeg ser noen tiår tilbake ser jeg at i utrolig lang tid har nordmenn malt vegger og tak hvite. Bomull, eggeskall og kritthvitt. Går vi enda en generasjon tilbake snakkes det om farger og eik. Massevis med eik. Det kan dermed bli svært vanskelig å definere en tidløs stil når selv to nære generasjoner er uenige om hvordan hjemmet skal innredes.

 
21.jpg
 

Tidløshet handler om at stilen skal vare i en lenger periode. Vi nordmenn er på topplisten over inntekt investert i oppussing av hjemmet. Likevel er mange nordmenn redde for å ta et feil valg. De fleste av oss ønsker å investere i en sofa som har mulighet til å vare nærmere et tiår. Derfor er det viktig at den kan være med på en reise av endring i stil i ditt hjem. Så kommer det store spørsmålet - Hva skal jeg se etter når jeg skal investere i noe nytt til hjemmet mitt?

Vårt svar til kundene våres er: - Gå for magefølelsen din! Det er ikke alltid den trygge avgjørelsen som er den riktige for deg. Det er så viktig at du umiddelbart faller for det du skal investere i enten det er en nydelig taklampe, en trendy designstol eller en litt crazy farge på veggen:)

 
gangblåmaling.jpg
 

Mange av kundene våre kommer til oss fordi de ikke finner den røde tråden i hjemmet deres. De forteller at de ser etter inspirasjon i interiørmagasiner og bruker timevis på Pinterest. De syns det er mye som er fint, men mange låser seg i at det fungerer ikke hjemme hos dem. Jeg stiller spørsmålet - Hvorfor kan det ikke fungere hos deg? Svaret som ofte er en gjenganger at de trenger noe som er mer tidløst eller trygt.

Ikke heng deg opp i hva naboen har, hva venninnen din har eller hva interiørmagasinene sier neste gang du skal fornye hjemmet ditt. Tørr å ta din sjanse! Vær litt sprø og gær'n! Å designe ditt eget hjem skal være lekent og gøy! Hjemmet ditt skal være ditt og din tidløshet er din egen. Ingen kan garantere deg at du kommer til å ha det akkurat slik du har det hjemme nå i de neste 10 år. Selv når vi innreder hjemmet med spørsmålet om hva som egentlig er tidløst, kan vi ikke svare på om valgene våre var tidløse før det har gått ett tiår. Basert på statistikken er det stor sjans for at du kommer til å endre på hjemmet ditt uansett.

Kundene vi opplever som mest fornøyde har vi erfart er de som vanligvis hadde gått for det trygge valget, men som ender opp med det litt mer vågale alternativet. Det som er tidløst for deg er ikke nødvendigvis tidløst for andre. Skap ditt hjem med det designet du liker og kjenner deg mest tiltrukket til. Magefølelsen er ingen fasit, men ett godt tips:)

 
stueblåfarge.jpg
spisebord.jpg
stuebordvoluspa.jpg