Vi har redesignet Oscarsborg!

 Restaurant på Oscarsborg av Jeanette Beldring i samarbeid med Nicolai F. Bongard.

Restaurant på Oscarsborg av Jeanette Beldring i samarbeid med Nicolai F. Bongard.

I desember 2017 mottok vi en gledelig telefon fra hotellsjefen på Oscarsborg Hotel & Resort. De ønsket å bruke interiørkonsulent Jeanette fra oss i Ildfluen til hjelp for renovering av restaurant og resepsjon.  

Den historiske destinasjonen Oscarsborg i Drøbaksundet er kjent for at de sank ubåten Blücher natten den 9. April 1940 under 2. verdenskrig. Stedet har i ettertid blitt brukt av forsvaret, som blant annet skole. Oscarsborg Festning ble Oscarsborg Hotel og Resort for snart 14 år siden. Bygningene er sterkt preget av stedets historie. Det var dermed svært viktig for alle involverte i prosessen at det ble tatt hensyn til historien og at den fikk en plass i redesignet.

 Oscarsborg Festning

Oscarsborg Festning

Oscarborg-Ildfluen-Fargetoner.jpg

Det at Oscarsborg har en lang historie gjorde på mange måter den kreative prosessen videre enkel da mange av de estetiske rammene allerede var satt. Vi startet prosessen med å se det hele i et fugleperspektiv hvor det er akkurat bildet av Oscarsborg som ble inspirasjonen til fargene som ble valgt. Dype grønne- og blåtoner med varme metaller som detaljer. Det skulle være den perfekte kombinasjonen av stramt og mykt med luksuriøst og enkelt.

I samarbeid med tekniske tegner, Nicolai F. Bongard, fra Oslo fikk vi laget illustrasjonsbilder til hvordan renoveringen vil se ut. For øyeblikket er arbeidet snart ferdig på Oscarsborg og vi gleder oss til å vise dere det endelige resultatet!

 Resepsjon Oscarsborg av Jeanette Beldring i samarbeid med Nicolai F. Bongard.

Resepsjon Oscarsborg av Jeanette Beldring i samarbeid med Nicolai F. Bongard.

 Resepsjon Oscarsborg av Jeanette Beldring i samarbeid med Nicolai F. Bongard.

Resepsjon Oscarsborg av Jeanette Beldring i samarbeid med Nicolai F. Bongard.

Ildfluen