Ildfluen
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

NOOM - UKRAINSK NYHET I NORGE

Velkommen til en verden av utsøkte Ukrainske designprodukter fra NOOM. ILDFLUEN er stolte av å være de første som introduserer merket i Norge. NOOM selges eksklusivt hos ILDFLUEN. 

NOOM er et raskt voksende designhus i hjertet av Kyiv. Dette ukrainske designmerket har skapt en global buzz med sin unike tilnærming til håndverk og design.

NOOMs møbler er en perfekt blanding av funksjonalitet og kunst. Hvert produkt er et mesterverk i seg selv, med nøye utvalgte materialer og unike former. 

NOOM har en leken tilnærming i deres design. Alle deres produkter oser av eleganse og hvert produkt er unikt i seg selv. I deres sortiment inngår det møbler, belysning, speil, interiørartikler og skreddersydde produkter. 

ILDFLUEN er stolte av å være den første og eneste forhandleren av NOOM sine fantastiske møbler, belysning og interiør i Norge. Vår misjon er å bringe deg det beste innen internasjonal design, og NOOM er en klar favoritt. Vi er sikre på at du vil bli inspirert av NOOMs unike kreasjoner, akkurat som vi har blitt. Se hele sortimentet her.

Tilbake

Trykk ENTER for å søke