Ildfluen
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Prosjekt og styling

 

 

Siden august har vi jobbet med en leilighet på Alexander Kiellandsplass. Her har det blitt utført total oppussing av boligen før salg. Det er lagt nytt gulv, fått nytt moderne kjøkken og bad samt bygget et soverom til. Fargene er holdt lyse og nøytrale.  

 

Veggene er malt i nøytral grå(N3000) og de brede listene er malt i en mørkere nøytral grå(N5000). Styling er også utført av oss med produkter fra butikken. 

 

Vi har valgt elemter med blått og gylne toner, samt friske høstfarger på blomstene som mørk grønt og oransje. På bilder ser du velour stolen Fiona fra Ruth&Joanna i fargen blue steel, bord fra nordal, bambus teppe i blått og puter fra svanefors, madam stoltz og Jakobdals. AJ gulvlampe fra Louis Poulsen og krystall tlysestaker fra Reflections Copenhagen. 

 

Vi ønsket en større åpning fra kjøkken til stue for et luftigere rom. Dette fikk kjøkkenet til å virke større da vi satt opp et ekstra soverom der kjøkkenet stod tidligere. 

 
Grått kjøkken fra IKEA med svarte detaljer. 

 
Flowerpot bordlampe fra &Tradition i matt svart, bilde fra paper collective og lykter fra Louise Roe.

 
Et av soveromme som er malt i fargen fabrikk fra Jotun og med hvite brede lister. Her ser dere også sengeteppe fra Svanefors og Starman vasen, begge kan kjøpes i butikk og nettbutikk. 

 
Speil fra AYTM 

 
I taket kan du skimte av at vi har valgt svarte downlights for å hente inn det lille ekstra i taket. 

 

 

Vi kan hjelpe deg med boligstyling og oppussing. Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål angående våre tjenester eller ønsker en befaring. Vi vil gjerne høre fra deg. 

Hilsen Ildfluen søstrene

 

Tilbake

Trykk ENTER for å søke