Ildfluen
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

SØSTRENE BAK ILDFLUEN

 

 

I 2016, i den vakre byen Drøbak, ble historien om Ildfluen AS skapt av to søstre, Madeleine og Jeanette. Navnet Ildfluen ble til da kjernen bak bedriften er deres lidenskap og kunnskap for belysning. 

Deres ekspertise kombinert med søsterskapets sterke bånd, har vært nøkkelen til suksessen til Ildfluen AS. De har delt drømmer, ideer og mål, og sammen har de bygget et bemerkelsesverdig selskap med en lang historie. 

Det er i deres unike samarbeid at styrken i deres forhold blir tydelig. Som søsken flest, har de sine opp- og nedturer. De kan krangle og utfordre hverandre, men i kjernen av deres forhold finner du en dyp og ubrytelig kjærlighet. Hvor den ene er svak, er den andre sterk, og dette balanserer dem perfekt i deres felles prosjekter.

I løpet av årene har søstrene jobbet med et mangfold av interiørprosjekter. Fra små, intime hjem til større bedriftslokaler. Deres sans for estetikk og evne til å forstå kundenes behov har gjort dem ettertraktede blant både privatpersoner og bedrifter som ønsker å skape inspirerende rom.

I tillegg til å tilby interiørdesign, har søstrene også gitt folk muligheten til å forvandle sine hjem gjennom boligstyling. Dette er en tjeneste som har hjulpet mange med å presentere sine boliger på en måte som tiltrekker potensielle kjøpere og gir en økt verdi til eiendommen.

Selv om veien har vært preget av utfordringer, har Madeleine og Jeanette aldri mistet troen på sin lidenskap og drøm. De har møtt hver utfordring med mot og besluttsomhet, og det har ført dem til hvor de er i dag. I 2023 tok de et modig skritt ved å legge ned den fysiske butikken i Niels Juels gate for å fokusere på boligstyling og interiørdesign. Dette valget er en refleksjon av deres vilje til å tilpasse seg og utvikle seg for å møte fremtidens behov.

Søstrene Madeleine og Jeanette er drevet av ren lidenskap for sitt arbeid. De ser lyst på fremtiden, og det er deres ubøyelige vilje og dedikasjon som vil føre dem videre i deres reise. De er ikke bare interiørdesignere; de er historiefortellere. 

 

 

Tilbake

Trykk ENTER for å søke